Masaj anticelulitic, cabinet masaj anticelulitic Bucuresti - maseuri profesionisti si kinetoterapeuti

• Masaj anticelulitic
• Dr Taberei - masaj kinetoterapie si fizioterapie
• Accident vascular cerebral
KINETOTERAPIE

  PROGRAM :
LUNI- VINERI: 7:30 - 21:30
SAMBATA: 8 - 16
DUMINICA: INCHIS (dar se pot face programari )

PROGRAMARI : se pot face programari la nr. 0722.555.112 si 0766.735.404
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Masaj anticelulitic


PROGRAMATI-VA LA ORICARE DINTRE CABINETELE NOASTRE DIN BUCURESTI PENTRU URMATOARELE TIPURI DE MASAJ:

» MASAJ DE RELAXARE
» MASAJ ANTICELULITIC
» MASAJ TERAPEUTIC (MEDICAL)
» REFLEXOTERAPIE
» DRENAJ LIMFATIC
» MASAJUL GRAVIDEI (MASAJ PRENATAL)
» MASAJUL SUGARULUI (MASAJ PENTRU BEBELUSI)

Masaj somatic
creaza o stare de relaxare profunda,imbunatateste circulatia sanguina si pe cea limfatica prin eliminarea toxinelor din corpul uman. In general masajul are efect antistres. Masajul somatic este recomandat tuturor persoanelor indiferent de sex si varsta: sugari, nou-nascuti, copii, adolescenti si adulti. Pentru acest tip de masaj centru nostru organizeaza cursuri de masaj.

Masaj terapeutic (medical)
trebuie sa fie efectuat de catre un specialist (o persoana ce are cunostinte medicale). In general se asociaza cu alte tipuri de tratament (fizioterapie-in perioada acuta, kinetoterapie - in perioada de remisiune sau chiar cu reflexoterapie). Masajul terapeutic cuprinde manevre terapeutice care sunt aplicate in functie de afectiunea tratata si stadiul bolii si are ca obiectiv ameliorarea sau vindecarea completa. Pentru acest tip de masaj centru nostru organizeaza cursuri de masaj.

Masaj anticelulitic

este efectuat prin manevre terapeutice specifice luptand impotriva acumulari de apa, toxine si grasime la nivelul tesutului adipos (celulita). Cu ajutorul acestor manevre se diminueaza stratul de grasime si se distrug celulele adipoase fara spargerea capilarelor (fara vanatai). Noi recomandam ca masajul anticelulitic sa se faca in cabinete medicale (unde priza manevrei de framantat este efectuata corect) si nu in saloane de infrumusetare (cum este cazul in Bucuresti) unde personalul nu este calificat din punct de vedere medical si unde se promoveaza ideea ca un masaj anticelulitic realizat corect trebuie sa se finalizeze obligatoriu cu aparitia vanatailor (complet gresit).

 Drenaj limfatic

reprezinta o tehnica de masaj terapeutic prin care limfa este directionata catre colectoarele limfatice mari (de obicei in afectiuni precum "brat gros" sau "elephantiasis", afectiuni ce apar in urma unor extirpari ganglionare) Se efectueaza manual sau cu ajutorul unor aparate de drenaj limfatic si actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici (se recomanda obligatoriu dupa operatie de cancer la san). Actioneaza cu success si asupra edemelor. Centru nostru organizeaza cursuri de drenaj limfatc

Masajul gravidei (masaj prenatal)
este bine cunoscut faptul ca in timpul sarcinii corpul femeii sufera de un discomfort neplacut din cauza unor transformari fiziologice prezente in aceasta perioada. Aceste senzatii neplacute sunt localizate cu preponderenta la nivelul coloanei vertebrale (zona lombara) si pe membrele inferioare. Ele pot fi indepartate prin manevre de masaj prenatal . Masajul prenatal previne aparitia spasmelor musculare, faciliteaza circulatia venoasa de intoarcere, previne aparitia edemelor, ajuta la decontracturarea musculaturii paravertebrale.

Masajul sugarului (masaj pentru bebelusi)
Aceasta forma terapeutica de masaj este considerate de catre majoritatea medicilor ca fiind primul pas de socializare a sugarului. Masajul sugarului reprezinta o stimulare psiho-somatica cu ajutorul careia bebelusul primeste o multime de informatii despre mediul conjurator. Masajul sugarului ajuta la dezvoltare psiho-motorie a bebelusului , reduce agitatia sugarului , stimuleaza digestia si circulatia sanguina si ii regleaza pofta de mancare. In cabinetul nostru acest tip de masaj se asociaza cu gimnastica medicala (kinetoterapie) pentru sugarii cu diferite afectiuni sau cu exercitii specifice varstei pentru bebelusii sanatosi.

 Reflexoterapie
este un tip de masaj terapeutic prin care sunt deblocate canalele energetice si eliminate acumularile de toxine din organismul uman. Prin manevre de masaj reflexogen sunt stimulate punctele reflexogene ceea ce duce la imbunatatirea circulatiei sanguine, la facilitarea transportului de toxine si la eliminarea lor, la reducerea tensiunii arteriale si la inlaturarea stresului. Intr-un cabinet de reflexoterapie , care respecta din punct de vedere stiintific modul de efectuare a manevrelor de reflexoterapie , trebuie sa se stimuleze atat punctele reflexogene din talpa cat si cele din palme si de pe coloana vertebrala. Centru nostru organizeaza cursuri de reflexoterapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03-05-12 (NOVA STRANICA)

 

 
Copyright © 2018 KINETOMEDICA. Toate drepturile rezervate.
   
Servicii creare site creare site
Masaj anticelulitic Bucuresti sau in toate localitatile din tara. Vezi detalii accesand sectiuni contact din meniul siteului   Cabinet de electrostimulare in sector 1 3 5 sau in sectorul 2 6 si 4 si sedinte de masaj anticelulitic pret foarte bun pentru orice buzunar indiferent de pacient daca este baiat sau fata   Noi recomandam ca orice tip de drenaj limfatic sa fie efectuat intr-un Salon specializat de recuperare medicala sau mai precis cabinet de kinetoterapie si fizioterapie si centru de productie si comercializare la preturi exceptionale unor mese de masaj anticelulitic