Gimnastica pentru gravide

NASTE USOR CU AJUTORUL NOSTRU ! PARTICIPA LA SEDINTE DE GIMNASTICA PENTRU GRAVIDE SI MASAJUL GRAVIDEI IN ORICARE DINTRE CABINETELE DE MAI JOS!

Cabinet Medical KINETOMEDICA

Str. 13 Septembrie, Nr. 128, Bl. P35, Sc. A, Parter, Ap. 3, Interfon 03, sector 5, BUCURESTI (langa Monitorul Oficial)
Tel: 031 429 50 58 ; Mobil: 0722. 555.112

Cabinet Medical ALFAKINETIC

Str. Iuliu Maniu, Nr. 69, Bl. 5P, Sc. 5, etaj 1, Ap. 169, Interfon 169, sector 6, BUCURESTI (zona Piata Gorjului)
Tel: 031. 419 5861 ; Mobil: 0766 735 404

In cadrul cabinetelor noastre medicale, gimnastica pentru gravide se realizeaza diferentiat pe cele trei trimestre de sarcina, asa cum o descrie si Pilates. Fiecare gravida va lucra pentru tonifierea musculaturii planseului pelvin indiferent daca gravida urmeaza sa nasca natural sau prin operatie cezariana. In cadrul programului de gimnastica pentru gravide, gravida va invata sa respire toracic si abdominal, sa contracte si sa relaxeze musculatura planseului pelvin, sa inspire si sa expire corespunzator in timpul executarii exercitiilor Pilates. Gimnastica pentru gravide nu include si masajul, gravida putand opta separat pentru acesta. Kinetoterapeutii nostrii abordeaza fiecare gravida individual, tinand cont de particularitatile acesteia. Acesta este si unul dintre motivele pentru care gimastica pentru gravide se realizeaza, in cadrul cabinetelor noastre din Bucuresti, cu cel mult doua persoane in sala. Alt motiv este acela ca o gravida trebuie supravegheata corespunzator in timp ce lucreaza, ceea ce ar fi imposibil de realizat daca programul de gimnastica pentru gravide s-ar realiza cu un grup mai mare.

Programati-va la unul dintre numerele de telefon prezentate la sectiunea CONTACT din meniu daca doriti sa incepeti un program de masaj de drenaj limfatic sau masaj cu ventuze de silicon sau gimnastica pentru gravide realizat dupa modelul Pilates.

mai multe detalii pe pagina special dedicata

Gimnastica pentru gravide

metoda Lamaze, Pilates, masajul gravidei